Produse Naturiste Coral Club, Coral Club preturi de importator, lista preturi coral club

Produse Naturiste Coral Club si RBC

Contul meu

E-mail address

Password


Ati uitat parola?
Inregistrare

Reduceri

Toate reducerile

Melatonina ( Melatonin Plus ) (90 de pastile)

Melatonina are influenta si asupra activitatii glandelor endocrine, de exemplu, regleaza ciclul menstrual, stimuleaza viata sexuala si incetineste procesele de imbatranire. Melatonina contribuie la inlaturarea insomniei si previne incalcarea regimului zilnic al organismului si al bioritmului

Mai multe detalii

Reducere 20% pentru membri


83,30 Lei


Melatonina este un hormon produs de epifiza (glanda pineala, ce se gaseste adanc sub cele 2 emisfere cerebrale). Procesul de sinteza a melatoninei se realizeaza sub influenta enzimelor a caror activitate este influentata de regimul alimentar. Melatonina intra in sistemul circulator sangvin si se disperseaza in intreg organismul, realizand in decurs de cateva ore functii de reglare. Spre orele 2-4 noaptea, sinteza melatoninei inceteaza si cantitatea aflata in sange scade treptat. Tocmai datorita faptului ca ea este produsa in perioada noptii, ea este numita „hormonul intunericului”.
Functia principala a glandei pineale este aceea de reglare a ritmului biologic zilnic si adaptarea organismului la diferite  intensitati ale luminii. Eficienta deosebit de inalta a metabolizarii compusilor biologic activi aflati in glanda pineala permite organismului sa se adapteze la schimbarile noapte - zi. Aceasta ii ajuta sa se adapteze mai usor la fusurile orare si la clima specifica.
Una dintre principalele activitati ale melatoninei este reglementarea somnului. Activitatea epifizei scade o data cu varsta, de aceea cantitatea de melatonina se micsoreaza, somnul devine superficial si nelinistit, apar insomniile. Melatonina contribuie la inlaturarea insomniei si previne incalcarea regimului zilnic al organismului si al bioritmului. Pe durata unui somn linistit si profund, in organism se normalizeaza functionarea tuturor organelor interne si sistemelor, muschii se destind, sistemul nervos se odihneste, creierul reuseste sa prelucreze informatia acumulata pe timpul zilei. Activitatea organismului este indreptata asupra insanatosirii, sunt activate procesele de refacere si de intinerire. Drept rezultat, omul se va simti vioi si sanatos.
Melatonina are influenta si asupra activitatii glandelor endocrine, de exemplu, regleaza ciclul menstrual,  stimuleaza viata sexuala si incetineste procesele de imbatranire.
In afara de acestea, melatonina mai participa la reglarea:

-tensiunii arteriale;
-functiei tractului digestiv;
-functionarii SNC si a celulelor creierului.

Compozitie: o pastila contine 2 mg de melatonina bazata pe bio-flavonoide citrice si aloe mannan (polizaharide dense de aloe vera), ginkgo biloba, coada soricelului, echinaceea, maces, maltodextrina, fosfat de calciu, celuloza si acid stearic din uleiuri vegetale.

Mod de administrare: ½ - 2 pastile cu o jumatate de ora inainte de culcare. Nu se iau mai mult de 2 pastile in decurs de 24 de ore. Administrarea trebuie facuta numai inainte de culcare. Eficienta melatoninei nu depinde de cantitatea de preparat inghitita, ci de perioada si de regularitate. Daca se iau si alte medicamente, atunci, inainte de a administra melatonina este necesara consultarea unui specialist.

Contraindicatii: produsul nu este recomandat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor pana la 16 ani, persoanelor supuse depresiilor, precum si in cazurile de boli autoimune.

 

Coş  

(gol)

Top vânzări

  • Microhydrin
  • Gotu Kola cu nanoclusteri ( 60 de pastile)
Microhydrin

Microhydrin este antioxidant care...

Gotu Kola ( 60 de pastile)

„Gotu Cola” cu nanoclusteri este...

Coral Mine-Calciu Coralier (30 pliculete)

Calciul...

Alga Bruna (Kelp) (100 de pastile)

Este un supliment alimentar care contine...

Microhydrin Plus (60 capsule)

Un puternic antioxidant cu spectru larg de...

Toate produsele top vânzări