Produse Naturiste Coral Club, Coral Club preturi de importator, lista preturi coral club

Produse Naturiste Coral Club si RBC

Contul meu

E-mail address

Password


Ati uitat parola?
Inregistrare

Coenzima Q10

Produs natural destinat cresterii resurselor energetice ale organismului. Coenzima Q 10 este o parte componenta a mitocondriilor celulare si joaca rolul de mecanism de start in sinteza ATF (adenozin trifosfat), care este un transportator universal si un acumulator fundamental de energie in celulele vii.

Mai multe detalii

Reducere 20% pentru membri


131,25 Lei


Este un produs natural destinat cresterii resurselor energetice ale organismului. Coenzima Q 10 este o parte componenta a mitocondriilor celulare si joaca  rolul de mecanism de start in sinteza ATF (adenozin trifosfat), care este un transportator universal si un acumulator fundamental de energie in celulele vii.
Coenzima Q 10 (se mai numeste ubichinona) mareste activitatea altor enzime si are actiune antioxidanta. In general, ea este sintetizata in ficat. Surse de coenzima Q 10 mai pot fi alimentele de origine animala (carne, ficat, inima de bovina  etc.).
O data cu inaintarea in varsta cantitatea de coenzima Q 10 din celulele organismului uman scade, ceea ce duce la aparitia unor boli cu caracter degenerativ si la accelerarea proceselor de imbatranire. Deficitul de Q-10 poate determina agravarea alte boli.
O cauza a deficitului de coenzima Q-10 poate fi dereglarea sintezei sale ca rezultat al unei alimentatii incomplete sau datorita ereditatii.
Deficitul de coenzima Q-10 poate provoca si boli de inima. Inima se caracterizeaza printr-o activitate metabolica complexa si necesita un aflux permanent de energie pentru contractiile permanente. De aceea, ea este deosebit de sensibila la acest deficit.
Insuficienta de coenzima Q-10 provoaca si boli ale tesutului gingival. Administrarea sa in forma sintetizata contribuie la intarirea gingiilor si previne aparitia parodontozei.
Aportul suplimentar de coenzima Q-10 in organism stimuleaza producerea de energie, favorizand activarea functiilor celulelor si, ca urmare, o desfasurare normala a proceselor metabolice. Coenzima Q-10 este bine asimilata de organism si se include rapid in activitatea celulara.
Gradul de aparare al organismului in fata agentilor straini si al factorilor daunatori din mediul inconjurator depinde, dupa cum se stie, de starea de imunitate. Asigurarea organismului cu  coenzima Q-10 contribuie la activarea functiei de aparare a sistemului imunitar.
Pierderile de energie provocate de contractiile musculare, de activitatea celulelor secretoare si alte pierderi energetice fac necesara o completare permanenta cu energie. De aceea, coenzima Q-10, in calitate de stimulator al producerii de energie, asigura functionarea normala a intregului organism, indeosebi daca este administrata permanent. Suplimentul alimentar – Coenzima Q10 – produs de Compania RBC se poate administra si independent, dar si in combinatie cu alte suplimente alimentare si preparate medicale obisnuite. Nu este toxic si nu are efecte secundare.
Coenzima Q-10 contribuie la:

-profilaxia si tratamentul bolilor cardiovasculare si a aterosclerozei;
-profilaxia paradontozei;
-incetinirea proceselor de imbatranire;
-accelerarea proceselor metabolice;
-activarea sistemului imunitar;
-profilaxia si vindecarea sindromului astenic.

Compozitie: fiecare capsula contine 30 mg de coenzima Q-10 pura.

Mod de administrare: 1 capsula/zi, in timpul mesei.

Cantitate: 60 de capsule

 

Coş  

(gol)

Top vânzări

  • Microhydrin
  • Gotu Kola cu nanoclusteri ( 60 de pastile)
Microhydrin

Microhydrin este antioxidant care...

Gotu Kola ( 60 de pastile)

„Gotu Cola” cu nanoclusteri este...

Coral Mine-Calciu Coralier (30 pliculete)

Calciul...

Alga Bruna (Kelp) (100 de pastile)

Este un supliment alimentar care contine...

Microhydrin Plus (60 capsule)

Un puternic antioxidant cu spectru larg de...

Toate produsele top vânzări