Coral Club International, Produse Coral Club la pret de depozit - 20% reducere

Baton SuperCherry Bar

Baton SuperCherry Bar

Fiind foarte savuroase, aceste batoane contin numai componente nutritive naturale: ovaz, caju, nectar de agava, stafide, curmale si fructe – toate extrem de pretioase pentru organism. Nu contin zahar, coloranti artificiali si conservanti

Mai multe detalii

Cumpara aici cu acest cod: 4011979

91648

Batoanele Coral Club :

  • reprezinta o sursa de energie vitalizanta;
  • contribuie la intarirea sistemelor imunitar si cardiovascular;
  • reprezinta un beneficiu «savuros» pentru sanatatea adultilor si copiilor.

Noile batoane «Baton SuperApple Bar» si «Baton SuperCherry Bar» cu bucatele aromate de visine si mere sunt o sursa de sanatate, vitalitate, energie si excelenta dispozitie! Fiind foarte savuroase, aceste batoane contin numai componente nutritive naturale: ovaz, caju, nectar de agava, stafide, curmale si fructe – toate extrem de pretioase pentru organism. Nu contin zahar, coloranti artificiali si conservanti, si, prin urmare, sunt extrem de benefice pentru copii si adulti, pentru toti cei care duc un mod de viata sanatos si au grija de sanatatea lor si a celor apropiati.

Actiunea componentelor active

Ovazul este una din cele mai folositoare cereale, o hrana sanatoasa pentru toate varstele. Aceasta cereala contribuie atat la reglarea schimbului de lipide cat si la scaderea nivelului de colesterol si zahar în sange. Este un produs de neînlocuit pentru persoanele care sufera de dereglari digestive sau afectiuni ale tractului gastrointestinal.

Nucile de caju au un gust fin, sunt bogate în proteine, carbohidrati, vitaminele А, В2, В1, precum si în substante minerale. Datorita acestei compozitii variate, contribuie la schimbul de proteine si acizi grasi în organism, întaresc sistemul imunitar si cardiovascular.

Agava. Recent, savantii mexicani au descoperit în planta niste polizaharide speciale – fructanele, care pot oferi protectie împotriva osteoporozei, întrucat cresc capacitatea organismului de a absorbi calciul si împiedica eliminarea acestuia din oase. O alimentatie bogata în fructe de agava va contribui la întarirea oaselor, stimuland cresterea acestora la copii, la reducerea activitatii microflorei patogene în intestin.

Stafidele sunt numite si «boabele faraonilor». Pastreaza aproape toate calitatile benefice ale strugurilor proaspeti si sunt extrem de benefice pentru întarirea imunitatii, inimii si vaselor, coloanei si articulatiilor.

Curmalele contin o importanta cantitate de fructoza, necesara pentru mentinerea fortelor, normalizarea tensiunii si nivelului de zahar în sange, aminoacizi (material de constructie pentru celule sitesuturi), vitaminele B1, B2, B9, care au o actiune benefica asupra sistemului nervos.

Visinele: pulpa acestui fruct suculent si aromat este o sursa de flavonoizi, care îi confera culoarea specifica, de rosu aprins, cu tenta visinie. Consumul de visine este benefic pentru sistemul cardiovascular, hemopoieza, vasele de sange, pentru profilaxia formarii de trombe.

Merele sunt fructe venerate si preferate de multa lume, fiind folositoare pentru oricine si oricand, ca sursa de potasiu, fier, vitamine, minerale, fibre.