Coral Club International, Produse Coral Club la pret de depozit - 20% reducere

Colovada

Beneficii Colovada: detoxifianta, laxativa, antihelmintica, antimicrobiana, stimuleaza peristaltismul intestinal, normalizeaza microflora tractului gastrointestinal si procesul de digestie, intaresc organismul si exercita actiune antioxidanta.

Mai multe detalii

Cumpara aici cu acest cod: 4011979

1199

Program 2 Colo-Vada Plus

cod 91202 Set 1 (14 pliculete)

cod 91203 Set 2 (8 pliculete)

cod 91204 Set 3 (6 pliculete)

cod 1199 Pulbere „Colo-Vada Mix” (16 pliculete)

In procesul masurilor complexe pentru purificarea organismului (diete, infometare etc.) se poate utiliza „Program 2 Colo-Vada Plus”, care prezinta recomandari privind ordinea si regulile de administrare a unor anumite tipuri de produse, destinate optimizarii procesului de curatare si mentinere a echilibrului de vitamine si minerale.

Cum arata colonul inainte si dupa folosirea Programului Colo Vada

Pentru a beneficia din plin de rezultatele detoxifierii si eliminarii toxinelor din organism in urma Programului Colo Vada va sfatuim sa consumati cu 2 saptamani inainte de program: Microhydrina, Hydracel si Coral Mine.


Programul este prevazut pentru 14 zile si include 3 etape, ceea ce permite cresterea la maxim a eficientei eliminarii reziduurilor, imbunatatirea activitatii tractului gastrointestinal, mentinerea microflorei benefice a intestinului, normalizarea echilibrului de vitamine si minerale in perioada dietei, asigurand organismului substantele benefice si reducand la minim senzatia de disconfort.

Etapa 1.

PREGATIREA – care dureaza 7 zile

Pentru prima etapa a programului sunt prevazute 14 pliculete №1. In fiecare pliculet №1 vom regasi: Ultimate, Mega Acidofilus, Vitamina C, Lucerna, Cascara Sagrada, Combinatia de plante №2, Frunze de nuc negru. Ca mod de administrare, se recomanda – 2 pliculete pe zi, cate 1 pliculet la micul dejun si celalalt l  a masa de seara;

Etapa 2.

PURIFICAREA – 4 zile

Pentru a doua etapa a programului sunt prevazute 8 pliculete №2 si 16 pliculete de pulbere „Colo-Vada Mix”. Fiecare pliculet №2  contine: Ultimate, Mega Acidofilus, Vitamina C, Lucerna, Cascara Sagrada, Combinatia de plante №2, Frunze de nuc negru. Ca mod de utilizare se recomanda administrarea a 2 pliculete pe zi, cate 1 pliculet la micul dejun si altul la masa de seara plus cate 4 pliculete Colo-Vada Plus pe zi (cate 1 pliculet la fiecare 3-4 ore).

Etapa 3.

REFACEREA – 3 zile

Pentru a treia etapa a programului sunt prevazute 6 pliculete №3: Ultimate, Mega Acidofilus, Vitamina C, Lucerna, Cascara Sagrada, DigestAble. Ca mod de administrare, se recomanda – 2 pliculete pe zi, cate 1 pliculet la micul dejun si altul la masa de seara;

 

Utilizare

Produsele, care intra in compozitia „Program 2 Colo-Vada Plus”, exercita asupra organismului urmatoarele actiuni benefice:

  • detoxifianta;
  • laxativa;
  • antihelmintica, antimicrobiana;
  • stimuleaza peristaltismul intestinal;
  • normalizeaza microflora tractului gastrointestinal si procesul de digestie;
  • intaresc organismul si exercita actiune antioxidanta.

Purificarea organismului – calea spre longevitate!

 

Actiunea componentelor active

„Cascara Sagrada” este un remediu laxativ care contribuie la eliminarea reziduurilor din organism, formeaza un scaun moale, neiritant si asigura regularitatea acestuia.

Produsul Black Walnut Leavesexercita actiune antihelmintica si antibacteriana, inhiba activitatea multor specii de helminti, impiedica procesele de fermentatie si de putrefactie in intestin, actioneaza ca un laxativ usor.

„Ultimate” reprezinta un complex echilibrat de vitamine si minerale, care permit compensarea deficitului de elemente benefice optimizand schimbul de substante la nivel celular.

Produsul „Alfalfa” este o sursa de proteine vegetale, vitamine, minerale, fitoestrogeni, alte substante biologic active. Exercita o actiune generala de tonifiere, blocheaza colesterolul, reduce riscul de  aparitie al diverselor anemii.

In cea de-a doua etapa, componenta de baza este pulberea „Colo-Vada Mix”. Aceasta reprezinta o sursa de fibre vegetale care au capacitatea de a absorbi o mare cantitate de apa si suc gastric, contribuind astfel la purificarea intestinului.  Caolinul, un alt component al acestei pulberi, se transforma, in urma contactului cu lichidele, intr-o masa mucilaginoasa care antreneaza in traiectul gastrointestinal o mare cantitate din alimentele in faza de staza, asigurand eliminarea usoara si integrala a acestora din organism. Caolinul absoarbe substantele toxice in proportie de 40 de ori mai mare decat propria sa greutate.

Combination Two are actiune detoxifianta, antiinflamatoare si antiparazitara. Complexul de componente vegetale stimuleaza in mod activ functia secretorie si motorie a tractului gastrointestinal, contribuie la imbunatatirea activitatii hepatice, asigura detoxifierea generala a organismului, reduce procesele inflamatorii.

In ultima etapa are loc restabilirea functiei normale a tractului gastrointestinal si a microflorei intestinale. Complexul de culturi naturale probiotice (bifido- si lactobacterii) din compozitia produsului „Mega Acidophilus” contribuie la refacerea microflorei benefice proprie intestinului, participa la sinteza de vitamine, imbunatateste digestia si asimilarea substantelor nutritive, regleaza peristaltismul intestinal. DigestAble” completeaza deficitul de enzime digestive (amilaza, proteaza, lipaza, bromelain etc.), imbunatateste scindarea si asimilarea substantelor nutritive, normalizeaza activitatea sistemului digestiv

Contraindicatii: Nu se administreaza in urmatoarele cazuri:
-ulcer duodenal si gastric

-pietre la renichi si in vizica biliara
-constipatie cronica
-ocluzie intestinala
-in timpul sarcinii si alaptarii
-in cadrul inflamatiilor.

 

colovada, colo-vada, colovada pret, colovada forum, colo-vada plus,colovada coral,colo-vada plus pret